top of page
blauw paars.png

De
 
Nusta Karpay

De Nustas zijn de godinnen van de q'eros. Zij komen uit de hooggebergten van Peru en zijn de oorspronkelijke afstammelingen van de inca's.

De Nusta Karpay is een workshop die bestaat uit 7 inwijdingen, de 7 godinneninwijdingen uit de Andes. Deze inwijdingen zijn verbonden met de 7 heilige bergen in Peru. Voor de Q'eros is het getal 7 een heilig getal en staat onder andere voor de 7 vrouwelijke (heilige) bergen in Peru en voor de 7 chakra's. De Nustas zijn de godinnen van de Inca's/q'eros en zij helpen moeder aarde (Pachamama).

 

Tijdens deze inwijdingen loop je het pad naar vrouwelijke heelwording en herstel je de balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie. Deze inwijdingen brengt vrouwen terug in hun eigen kracht en het ontwaakt de godinnenergie in ze. Voor mannen versterkt het hun aanvoelingsvermogen en brengt het ze bij hun zachtheid. Het brengt zowel voor vrouwen als mannen balans en heelheid, doordat de vrouwelijke en mannelijke energie weer samenkomt. Met deze inwijdingen worden de zaden van licht in je chakra's gebracht en geactiveerd.

 

De zeven Nusta's
Iedere Nusta brengt je in contact met een ander deel van jezelf.

 

Mama Ocllo
Mama Ocllo is de moeder van alle godinnen, de godin van de wijsheid en verbinding met moeder aarde. Mama Ocllo verbindt ons met onze basis, ons centrum. Het heelt je vrouwelijke kracht en geeft balans. Ze geeft je een stevige gronding op moeder aarde.

 

Donia Mujia, Mama Serena, Anchanchu
Godin van het water, verbind je met de spirit van het water en helpt je bij het verzachten en oplossen van het gewonde ego

 

Mama Simonia
Mama Simonia is de godin van het vuur. Zij verbind je met je innerlijke vuur met je vrouwelijke kracht. En ze brengt heling en verbinding met je voorouderlijke lijnen.

 

Doña Teresa
De moeder van het het hart Ze helpt bij het helen van je innerlijke kind. En bij het nog meer helen en openen van je hart.

 

Maria Sakapana
Maria Sakapana ondersteunt je bij het helder en transparant communiceren, uitdrukken van jezelf. Zodat jij dicht bij jezelf kunt blijven.

Huana Huaman Tik'lla
Godin die je verbindt met de valk. Helpt bij het openen van je derde oog, zodat je visioenen mag o
ntvangen en je leert zien wie je daadwerkelijk bent.

 

Tomasa Huaman Tik'lla
Godin van de vrijheid, zij zorgt voor de integratie van alle Nusta's. Verbind je met het universum en geeft transformatie, groei en bloei.
De inwijdingen kunnen in individueel en in een groep worden gegeven. Deze worden afhankelijk Avan de groepsgrootte in een of twee dagen doorgegeven.

Investering

Individueel €333,-

Groepsverband €275,-


Eerst volgende datum


Zondag 18 juni van 10:00-17:00 (Individueel of groepsverband)

bottom of page