top of page
Symbolen met water verf (1)_edited.png

Recensies

Reading en Zielsreis

Na mijn energie reading met Nathalie wist ik meteen dat ik terug zou komen.Haar kalmte en haar vermogen om alles in begrijpelijke taal uit te leggen, zonder de kracht van de essentie te verliezen. Onalngs ben ik met Nathalie een soul retrieval sessie ingegaan, waar ze me mee op pad nam. Ik ben bijzonder onder de indruk van haar ontdekkingen. Het meest waardeer ik haar pragmatische adviezen voor elke dag, die toch diepgaande impact hebben. Het voelt alsof ik aan het prille begin sta van een reis die al langer bestaat dan ikzelf. Alle lof voor Nathalie!

Liefs Mammaisa

Reading en Healing

Een tijd geleden ben ik voor het eerst bij Nathalie geweest voor een energy reading en onlangs voor een healing sessie. De warme, pure en liefdevolle verbinding die Nathalie met je maakt, opent al de deur van je hart. In beide sessies heeft zij mij met haar zeer heldere waarnemingen tot helende inzichten gebracht die mij verder op weg helpen op mijn levenspad. Heel veel dank Nathalie voor de verlichting die je mij hebt gebracht en het dieper verbinding maken met mezelf. Je bent een bijzonder mens.

 

Naffie

Klankhealing

Mooie klanken van verschillende muziekinstrumenten en het zingen van Nathalie brengt verbinding met mezelf en maakt ruimte voor wat nodig is. De muziek en zang is heel mooi, totale ontspanning van lichaam en geest, Ik geniet al jaren van je zang en klanken. Dank je wel.

Jenny

Zielsreis

Via mijn beste vriendinnetje van vroeger kwam ik bij Nathalie terecht. De verhalen die ze mij vertelde over haar afspraken met Nathalie vond ik heel bijzonder, en ik was heel erg benieuwd naar wat de geesten over mij zouden zeggen. De eerste afspraak die ik met haar maakte is nu al meer dan een jaar geleden, al voelt dit voor mij nu ook al veel langer geleden is. Tijdens deze afspraak deed ik een zielenreis, het was ook een tijd door mij heen blies soort zingend aan het werk. Bij een van de andere afspraken werd mijn hart geopend. Dat was een heel erg fijn en bijzonder gevoel. Sinds die tijd is keer dat ik bij haar ben eigenlijk elke anders geweest. De ene keer hebben we samen gemediteerd, tijdens andere afspraken hebben we veel gepraat en soms gehuild en zij heeft mij ook bedacht op haar behandeltafel. Bij elke afspraak wist ze precies wat ik op dat moment nodig had. Naar een afspraak had ik mijn pendel meegenomen, om daar meer over te leren. Toen bleek dat zij geanalyseerd aan de afspraak een inzicht had gekregen om ook haar pendel mee te nemen. Zulke bijzondere dingen, zijn bij haar eigenlijk heel gewoon!

Nathalie heeft me veel over mezelf geleerd, ook over mijn eigen krachten. Als ik in haar bijzondere ogen kijk, voel ik heel veel. Ik wens iemand te die zoom van haar zo goed op zijn levenspad kan iedereen begeleiden als Nathalie!

Carolien

Reading & Massage

Nathalie vrouw van het hart, brengt mij telkens thuis in mijn eigen hart. Om van te leven. Haar bijzondere en unieke combinatie van een groot (harts) bewuste, rake en krachtige aanraking en zijn, maken dat ik weer terug kom. Mijn goddelijke en spirituele kant kan met haar begeleiding landen in vorm, lichaam en aarde. Thuiskomen in mezelf, mijn essentie, en zo in liefde te leven. Lief, fijn, puur, grappig en echt.

Chantal

Klankhealing

Met een veilige bedding wordt je door de klanken meegenomen op reis, naar binnen naar je eigen ervaringen die boven kunnen komen en zo zichtbaar worden. Vanuit een andere dimensie dan plaatsen maar meer op een zielsniveau ervaren en gedurende de sessie voel je gedragen en veilig door de mooie klanken. Een echte aanrader!

Amanda

Zielsreis

Tijdens de sessies met Nathalie kom ik bij een dieper en intuïtiever weten. Nathalie geeft mij het vertrouwen en de begeleiding om deze nieuwe dimensies te mogen ontdekken en ervaren. Deze ervaringen zijn een verrijking van mijn leven. Ik koester ze en ben er dankbaar voor!.

Charlotte

bottom of page