top of page
paars.png

Zielsreis 

Op het moment van de ervaring, kun je de neiging hebben te bevriezen, er van weg te lopen of het te laten gebeuren. Elke

keer als je zoiets meemaakt, laat jij een stukje van jezelf achter.

Als kind was ik altijd zo vrolijk, nieuwsgierig en vol levenslust. Waarom maak ik iedere keer hetzelfde mee, ik heb het al zo vaak geprobeerd en het lukt me niet om te veranderen.

 

In ons leven als mens hebben wij diverse ervaringen, fijne, pijnlijke en ook traumatische. Al deze ervaringen laten indrukken achter in ons lichaam/energieveld. Op het moment van de ervaring, kun je de neiging hebben te bevriezen, er van weg te lopen of het te laten gebeuren. Elke keer als je zoiets meemaakt, laat jij een stukje van jezelf achter. Zo kun je later in je leven opmerken dat het lijkt alsof je delen van jezelf kwijt bent. Als dat gebeurt en de behoefte komt om jezelf weer helemaal te voelen. Begint je innerlijke reis.

 

Patronen, blokkades en innerlijke overtuigingen over wie je denkt te zijn en wat je waard bent of verdient, komen hier vandaan. Bij een zielreis worden de achtergelaten stukjes weer gevoeld en opgehaald. De ziel is het deel van je dat bestaat voorbij je lichaam, ook al wordt het deels vastgehouden door je lichaam in dit leven. De ziel is je drijvende kracht, die maakt dat jij je passies volgt die verbonden zijn aan een hoger doel. Het is dat deel van je dat vrij is van klachten, twijfel, angst, ego en zorgen. 


Zielsverlies kun je bijvoorbeeld ervaren als je een ongeluk krijgt, een zware operatie ondergaat, als je een angstige ervaring hebt of als je plotseling een goede vriend of familielid verliest. Dit soort ervaringen kunnen ervoor zorgen dat delen van je ziel gefragmenteerd raken en op het moment van de gebeurtenis achterblijft. Tijdens een sessie begeleid ik je terug naar deze gebeurtenissen om het trauma los te laten en de achtergebleven delen te omarmen. Een sessie kan emotioneel, inzichtelijk en ook rustgevend zijn. Iedereen ervaart het op zijn eigen manier. Velen voelen zich na de sessie of enige tijd erna meer zichzelf, rustiger, gaan anders om met ervaringen en voelen meer emoties stromen in hun lichaam.


Een sessie duur 90 minutenr en bestaat uit een intake van 30 minuten waarin we dieper ingaan op de onderwerpen waar jij meer inzicht en helderheid over zou willen krijgen. Dit wordt gevolgd door een sessie van 45 minuten waarin ik met je door de verschillende traumatische gebeurtenissen in je leven loop. In de laatste 15 minuten vertel ik wat ik heb waargenomen en bespreken we wat je hebt ervaren. De sessie kan één op één gedaan worden in mijn praktijk of online via zoom.

Investering

€155-

bottom of page