top of page
blauw paars.png

Conscious Tribe

Samen verbinden, delen, groeien en helen in een veilige en heilige ruimte transformeert onze ziel.

Conscious Tribe,  Bewustzijnsprogramma - Geest in een Lichaam

Bewustzijn hield mij als kind al bezig en heeft uiteindelijk geresulteerd in het ontstaan van Nathalie Nevali. Ik voel dat we als mensen bewegen naar een ander en ruimer bewustzijn. Op dit moment in de tijd voel ik dat wij zelf en samen dit ruimer bewustzijn kunnen leven en zo met elkaar een wereld creëren die we diep van binnen altijd hebben gevoeld. Zo is het idee ontstaan om een Conscious Tribe te beginnen, waarin we individueel en samen dit verruimde bewustzijn kunnen ontdekken, voelen en gaan leven.

Inhoud programma
In het Bewustzijnsprogramma, duiken we in de essentie van "Geest in een Lichaam". We praten over en werken met de lagen van het "Ik," "Wij," en "Zijn Bewustzijn," onderzoeken wat het betekent om bewust en aanwezig te zijn. Vaak denken we dat we volledig bewust zijn, maar er is een groot verschil tussen aanwezig zijn en werkelijk bewust zijn. Aanwezig zijn is als een moment waarop al het andere verdwijnt en je de wereld voor de eerste keer echt ziet. Bewust zijn, daarentegen, gaat over het opmerken van onze plek in de wereld en een innerlijke rust voelen.

 

In dit programma verkennen we:
- Ik Bewustzijn - Het gaat over jezelf en de wereld om je heen in een nieuw licht zien, je kalm en vrij van binnen voelen.
- Wij Bewustzijn - Verbonden voelen met anderen, begrijpen dat we allemaal deel uitmaken van iets groters.
- Zijn Bewustzijn - Realiseren dat je deel uitmaakt van alles en vrede vinden in die kennis.

Deze cursus is voor iedereen die nieuwsgierig is naar bewustzijn, of je het nu nieuw voor je is of je begrip wilt verruimen.
Het is een mix van persoonlijke en online sessies om ervaringen te delen en samen te leren.
- Persoonlijke Bijeenkomsten: Verbinden en samen leren -  13 april, 11 mei en 8 juni 2024, van 09:30 tot 12:30.
- Online Sessies: Vervolg onze reis met begeleide meditaties en discussies - 22 april, 20 mei en 17 juni, van 19:30 tot 20:15.

 

Podcast aflevering The Layers of Being
Wil je een idee krijgen van de inhoud, luister dan naar deze aflevering: Layers of being, are you aware, conscious or both?

Investering
De investering is €333 voor alle zes sessies. Kom bij ons en verken de geest binnen een lichaam, ontdekkend de diepe verbindingen tussen onszelf, anderen, en de wereld om ons heen.

Sluit je aan bij de  Conscious Tribe
Voel jij je geroepen en wil je meedoen, vul dan het contactformulier, bel ons of reageer op deze mail.

bottom of page