top of page
rose.png

Spiegel
Therapie

De relatie met de wereld om je heen, of het nu met een partner is of andere mensen, laat ons duidelijk zien waar we in onszelf nog pijn dragen en onze schaduw nog niet hebben toegelaten.

Je voelt je niet gezien. Tekort gedaan, niet begrepen. Je voelt boosheid en frustratie. De relatie met de wereld om je heen, of het nu met een partner is of andere mensen, laat ons duidelijk zien waar we in onszelf nog pijn dragen en onze schaduw nog niet hebben toegelaten.
Andere mensen in deze wereld nodigen je uit om naar jezelf te kijken. Je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gevoelens en gedachten. De heling van je pijn ligt in jezelf.


In de spiegeltherapie ga je bewust kijken naar je gedachten en je interne en externe reactiepatronen, kan 1 op 1 of eventueel samen met je partner. Het geeft je inzicht in hoe je de buitenwereld waarneemt en wat het gedrag van de ander in je spiegelt. Door in gesprek te gaan met jezelf en te voelen in je lichaam wat deze gedachten en emoties teweeg brengen, daal je diep af in jezelf. Om uit te komen op de plek waar jij voelt dat jij verantwoordelijk bent voor hoe gedachten en gevoelens je binnen en je buitenwereld beïnvloeden. Om vervolgens bewust te leren kiezen voor het toestaan van het ongemak en jezelf zo de mogelijkheid te geven om te ontladen. Elke keer als je naar binnen keert en voelt wat geraakt wordt in je, zul je merken dat het steeds meer oplost en zullen gevoelens van vrijheid, harmonie en autonomie door je heen gaan stromen.

In 10 sessies van 60 minuten ga je alleen of samen met je partner afdalen in je eigen gevoelsleven en je opgebouwde patronen, door gesprekken, voelen en gebruik maken van lichaamswerk. Waardoor jij gevoelens en gedachten over bijvoorbeeld tekort, boosheid/ frustratie leert aankijken en ontladen. Zo kom je steeds meer in je eigen kracht/autonomie en in verbinding met met je eigen weten.

Na deze sessies is het inzichtelijk waar je triggers vandaan komen en hoe je zelf verantwoordelijkheid kan nemen voor je reactie op de prikkels in je eigen lichaam en in verbinding met je omgeving. Jij krijgt handreikingen hoe je om kan gaan met de pijn die in je wordt aangeraakt, je verantwoordelijkheid te nemen en steeds meer vanuit vrijheid te leren reageren en handelen.

Investering

10 Sessies van 1 uur een                         €950,-

10 Sessies van 1,5 uur als koppel             €1350,-

bottom of page