top of page
Navali_Praktijk voor spirituele ontwikkeling.png

Behandelingen

geel.png

Het helen van trauma's uit vorige levens die ons blokkeren om verder te komen in dit leven.

paars.png

Op het moment van de ervaring, kun je de neiging hebben te bevriezen, er van weg te lopen of het te laten gebeuren. Elke

keer als je zoiets meemaakt, laat jij een stukje van jezelf achter.

licht blauw.png

Een klank trilt door ons lichaam heen en omdat ons lichaam voor 60% uit water bestaat heeft het een diepe impact op ons. Klanken dragen een groot helend vermogen. Bij onrust kan het je kalmeren, bij verdriet troosten en bij vreugde het hartcentrum verder openen.

Symbolen met water verf (4).png

Je inzichten en antwoorden geven op belangrijke vragen die je zullen helpen op je pad van heling, acceptatie en spirituele groei.

rose.png

De relatie met de wereld om je heen, of het nu met een partner is of andere mensen, laat ons duidelijk zien waar we in onszelf nog pijn dragen en onze schaduw nog niet hebben toegelaten.

licht groen.png

Ik gebruik een holistische benadering tijdens het lichaamswerk, waarbij lichaam en geest als één geheel worden behandeld.

bege_edited.jpg

Een holistische aanpak in de healing van diep gewortelde spirituele, emotionele, fysieke en mentale trauma die ons triggeren en blokkeren om verder te komen.

In the Heart of Being_logo

Een spirituele reis naar het hart naar wie wij daarwerkeleik zijn. Ontvouw en naviegeer deze menselijke ervaring vanuit liefde samen met Nathalie Janssen and Jose…

blauw paars.png

Vrouwen
Stam Cirkel

Samen verbinden, delen, groeien en helen in een veilige en heilige ruimte transformeert onze ziel. Sluit je aan bij de stam, elke laatste zaterdag van de maand dat we komen samen om een heilige ruimte te creëren voor genezing en groei samen.

Een holistische aanpak in de healing van diep gewortelde spirituele, emotionele, fysieke en mentale trauma die ons triggeren en blokkeren om verder te komen.

bottom of page