top of page
licht blauw.png

Klankhealing

Een klank trilt door ons lichaam heen en aangezien ons lichaam voor 60% uit water bestaat heeft het een diepe impact op ons. Klanken dragen een groot helend vermogen. Bij onrust kan het je kalmeren, bij verdriet troosten en bij vreugde het hartcentrum verder openen.

Een klank kan diverse emoties oproepen, zoals vreugde, ontroering en boosheid. Een klank trilt door ons lichaam heen en omdat ons lichaam voor 60% uit water bestaat heeft het een diepe impact op ons. Klanken dragen een groot helend vermogen. Bij onrust kan het je kalmeren, bij verdriet troosten en bij vreugde het hartcentrum verder openen. Op vele lagen worden we geraakt door de klank, fysiek, emotioneel en mentaal.


In de oudheid werd geluid gebruikt als een krachtig instrument voor genezing, meditatie en zalftransformatie. Meer en meer worden de voordelen ervan ook in de huidige tijd erkend en velen vinden het een krachtige helende techniek. Geluid is het eerste wat we ervaren in de buik van onze moeder, wanneer we deze wereld binnenkomen en de laatste van de zintuigen die intact blijft voordat we deze wereld verlaten. De vibratie van geluid kan ervaren worden als de rimpeling van het water wanneer een steen in een plas valt. Een krachtige cirkel die zachtjes uitdooft en dit is ook hoe geluid zich door ons lichaam beweegt, zachtjes pulserend door elke cel.


Klankhealing is een diepe ontspannende en harmoniserende ervaring, aanbevolen voor veel verschillende soorten fysieke kwalen, emotionele en mentaal gerelateerde problemen. In mijn sessies combineer ik zingen met klankschalen, klankvorken en trommel. Ik stem me af op je hart/je ziel, en laat de woorden en klanken uit mijn hartcentrum stromen. De woorden en klanken kunnen diepe heling op gang brengen en oude herinneringen naar de oppervlakte om te vervagen en vervolgens te worden losgelaten. De woorden en klanken zijn voor ieder mens anders. Ik noem de klanken de stem van het hart, de taal van de ziel.


Een sessie duurt 60 minuten en is verdeeld in drie delen. De eerste 10 minuten bespreken we de gebieden waarop je wilt dat ik me concentreer tijdens de klankheling. Dit wordt gevolgd door een sessie van 40 minuten waarin we door de verschillende levensperiodes en gebeurtenissen van je zielenreis gaan. Daarna nog 10 minuten om de wat je hebt ervaren te bespreken. Een sessie vindt één op één plaats in mijn praktijk.

Investering

€ 100,-

bottom of page