top of page
bege.png

Healing op
4 niveaus

Een holistische aanpak in de healing van diep gewortelde spirituele, emotionele, fysieke en mentale trauma die ons triggeren en blokkeren om verder te komen.

Soms lijkt het alsof je iets volledig hebt opgelost, uitgekauwd en dan ineens is er een gebeurtenis in je leven en merk je dat je het toch nog niet helemaal hebt laten gaan.


Vaak realiseren we ons niet dat pijn en trauma zich vaak op verschillende lagen bevindt. Alles wat een diepe indruk op ons maakt, kan zich vastzetten in het spirituele, mentale, emotionele en fysieke laag. Zo kun je het mentaal een plek hebben gegeven en er toch nog delen zitten in de emotionele en fysieke laag. We vergeten vaak dat ons lichaam herinnering heeft aan pijn en trauma, elke keer als jij schrikt reageert je lichaam. Als je op dat moment niets doet of kan doen aan ontladen, zet het zich vast in je lichaam en/of een van de andere lagen. Waarbij je na verloop van tijd bijvoorbeeld vage niet identificeerbare klachten kan krijgen.

 

Met de 4 level healing vindt een diepgaande healing van je spirituele, emotionele, fysieke en mentale blokkades plaats. Dit pakket is een holistische benadering van het opruimen en helen van diepgewortelde kwesties die zich manifesteren als pijn in ons fysieke lichaam en ons emotioneel, mentaal en spiritueel triggeren of blokkeren.


In een serie van 8x 90 minuten durende sessies maken we een inventarisatie van je symptomen, trauma's, beperkende overtuigingen en andere blokkades. In deze sessies word ik ondersteund door mijn gidsen/spirits om deze kwesties te helpen lokaliseren, helen en transformeren met behulp van 4 verschillende technieken. Beginnend met een reading zodat we een beter begrip krijgen van de oorsprong van je problemen. Gevolgd door een serie therapeutische lichaamswerk, zielsreis, heling vorige levens en klankheling sessies.

 

Al deze verschillende technieken ondersteunen je genezingsproces op een bewust en onbewust niveau om de natuurlijke stroom van je spirituele, emotionele en fysieke lichaam te herstellen. Een intensieve en verdiepende reis in de verschillende lagen van je lichaam en bewustzijn, waarbij jij bij de wortels van je pijn/trauma komt.

Investering

8 sessies van 1,5 uur

€950,-

bottom of page