top of page
geel.png

Healing
vorige levens

Het helen van trauma's uit vorige levens die ons blokkeren om verder te komen in dit leven.

Soms kun je het gevoel hebben dat iets je heel diep dwars zit. Je kan je bijvoorbeeld vervreemd voelen, niet op je plek ondanks dat alles in je leven loopt, en er geen grote trauma's zijn die je onderhuidse gevoel of de situatie die zich steeds opnieuw voordoet kan verklaren.

Heling van trauma's uit vorige levens, trauma's die je blokkeren om verder te gaan of vooruit te komen in dit leven. Tijdens een sessie neem ik mee je naar een of meerdere van je vorige levens. Ik krijg plaatsen, gebeurtenissen en trauma's te zien die je ziel in dit leven nog steeds met zich meedraagt. Deze ervaringen kunnen je tegenhouden om je volledige potentieel te leven. 


Onopgeloste emoties die zijn meegenomen naar dit leven kunnen ook onverklaarbare fysieke en energetische blokkades, angsten of beperkende overtuigingen creëren. Healing van vorige levens kan ook inzicht geven in je gaven, waarom je je diep verbonden voelt met een bepaalde plaats of mensen en kan helpen bepaalde terugkerende patronen te doorbreken. 
Als je deze verschillende aspecten aan je worden getoond, krijg je helderheid en beginnen puzzelstukjes op hun plaats te vallen, waardoor jij jezelf beter begrijpt, kan helen en loslaten zodat je met meer gemak vooruit kan.

 

Een sessie duurt 90 minuten en bestaat uit een intake van 30 minuten waarin we dieper ingaan op de onderwerpen waar jij meer inzicht en helderheid in wil krijgen. Dit wordt gevolgd door een sessie van 45 minuten waarin ik door de verschillende levens, periodes en gebeurtenissen wordt geleid. In de laatste 15 minuten vertel ik wat ik heb waargenomen en bespreken we wat je hebt ervaren. De sessie kan één op één gedaan worden in mijn praktijk of online via zoom.

Investering

€155,-

bottom of page