top of page
Navali_house clearing

Huis -
Energiereiniging

Het opruimen van de energieën in uw huis is een belangrijk aspect van het creëren van een harmonieuze omgeving om in te leven en te slapen.

Voel jij je soms niet op je gemak in je huis? Of word je ineens heel moe als je thuis bent, zonder aanwijsbare reden? Komt er zelden iets uit je handen als je thuis bent?

 

Het reinigen van de energie in je huis is belangrijk in het creëren van een harmonieuze leef- en slaapomgeving. Omdat je huis als het ware een spons is. Wat er ook gebeurt in je huis wordt geabsorbeerd door de wanden, meubels, vloerbedekking, plafond en objecten, Vaak verzamelen deze negatieve energieën zich in hoeken van je huis. Overblijfselen van energie kunnen een resultaat zijn van negatieve emoties, gedachten, gebeurtenissen en stress die jij (je familie) hebben ervaren in deze ruimte. Als er recent een negatieve gebeurtenis heeft plaatsgevonden of er veel verdriet of angst is, is er een grote kans dat je ruimte een deel van die energie heeft geabsorbeerd.

Soms, voornamelijk in oudere huizen die bewoond zijn door andere mensen voor je, kunnen deze energieën zich over de tijd hebben verzameld en kunnen ze verbonden zijn aan tragische gebeurtenissen waar je geen idee van hebt. Ook kan de grond energie dragen van vorige generaties.

 

Na een huisreiniging, melden mensen meestal dat ze beter slapen, ze zich vrediger voelen en gelukkig in hun huis. Als er een dramatische gebeurtenis is geweest in het huis, of turbulenties in de familiedynamiek, dan worden deze gelijk meegenomen en geheeld.

 

Tijdens een reiniging bezoek ik elke ruimte afzonderlijk en breng ik enige tijd door in de ruimte, ik stem me af en ga in meditatie om te zien wat er in de ruimte aanwezig is. Ik noteer wat ik tegenkom en communiceer met mijn gidsen wat de beste actie is voor het transformeren van de energie. Zo behandel ik alle ruimtes in het huis, de tuin/balkon. Als alle ruimtes gezuiverd zijn geef ik het huis een energie en kleur mee die past bij de personen die er wonen, Naderhand koppel ik terug wat ik heb waargenomen en wat het nodig had om te transformeren.

 

Duur van de energiereiniging is tussen de 1-2 uur, afhankelijk van het probleem en de grootte van het huis.

Investering

€125,- per uur

bottom of page